CrackBerry's CB10 BB10 app updated to v1.4.4.1. Download now!

CB10 Updated!
By Kevin Michaluk on 17 Dec 2013 10:52 am EST
-
loading...
-
loading...
-
loading...

Just dropping a quick note that we just released a minor update to our award-winning CB10 app. You should be seeing (if not now, shortly) an update available in BlackBerry World to version 1.4.4.1.

This follows the bigger 1.4.3.2 update we released ten days ago with a couple more bug fixes, most notably the Facebook login page is now working properly and users should find better forum performance & reliability. If you come across any other bugs, please report them on the official support thread in the forums.

That's it. Go download it now! And if you haven't given CB10 a 5 star rating yet and an awesome review yet, please do. It's Christmas!

Download CB10 now from BlackBerry World!

 

 

Reader comments

CrackBerry's CB10 BB10 app updated to v1.4.4.1. Download now!

77 Comments

Cb10 is the only app on my z10 that's lags like a crazy....i don't no why...pleas fix the lag problems during scrolling....and bring the dark theme to z10 please.

Posted via CB10

Ummm...how about a notification if someone replies to a previous comment you've made? and where is DARK THEME FOR THE Z10???

BlackBerry 4Life

+1 on comment-reply notification.

Hate all dark themes, so don't care about that (but clearly a lot of people like the dark theme so for them I hope it's an option... no idea why people like it though :/ )

Posted via CB10

After months of inactivity, you are updating the app twice just during the 2013 awards? You guys are childish :)

Do a manual search for the App rather than going through My World..dont know why but that worked for me.

Posted via CB10

And...........done. thanks for so much love lately with the app. You guys and gals are awesome.

Posted via CB10

Damn you AT&T for still being on an older blackberry versión so I can't get this upgrade.

I flick all my words from my amazing BlackBerry Z10

I have a suggestion. When scrolling down in a thread and you hit the bottom it automatically goes to the next page. Probably 9 out of 10 times I miss the last post of the page. Is there some way to turn off this automatic switching if pages? Or maybe just have a button to go to the next page near the last post?

Posted via CB10

I just made the same request in a different thread! Hope they fixed it cuz it's really annoying!

Posted via the best phone ever. The white Z10.

Just checked and it's fixed. Just make sure you download the last update which I just noticed. Enjoy!

Posted via CB10

I hate the dark theme in BB10. Makes a premium UI look like a bargain bin Android phone.

That is all :)

Posted via CB10

The light, dark theme battle is funny. I feel the dark theme is better on your eyes as well as your battery.

Posted via CB10 with my T-Mobile  ‎BlackBerry Q10...SON!

In forums STILL can not add someone to ignore list. And ppl o. Ignore list still show up in forums.

Posted via CB10

This has some new bugs of its own:

1. # of comments to articles doesn't update properly (articles with 20+ comments still show as having 1 comment even after exiting the article and refreshing)

2. New articles in the Home section do not have bolded (but are highlighted if viewed in other news sections). Example: this article was new, was bolded under "apps" section, but not in "Home" section.

Posted via CB10

Occasional bugs aside, Crackberry is a beacon in the BlackBerry app ecosystem as far as I am concerned. The updates flow and are responsive in a way which other devs (and dare I say it BlackBerry themselves) could learn from.

Posted by the inimitable Z10 handheld system

I'm finding that the red notification icon is now permanently there on the home screen and active frame tiles, despite 'marking all as read' and restarting.

It's messing with my OCD!

Posted via CB10

MAJOR BUG IN THIS UPDATE:

Unread messages in forums are not being bolded. I went to look at "Popular at Crackberry - General BB10 discussion" and NONE of the articles was bolded.

I check the forums regularly, but not THAT regularly!

Seems to be a general error bolding unread articles and messages.

Posted via CB10

Not sure if this is a bug in the app or the site but I have found that the forums I subscribe to are not showing up on the web site; i.e. I subscribe to a forum on CB10 but when I go to the web site (on my laptop, after considerable time has elapsed) and click on the "Subscribed" button under my ID I get an empty list.